English Български

За Компанията

Ще дадем светлината във всички сфери на живота Ви.

От дома до градината Ви.

От модерния до непринудения стил.

От висящи до подови лампи.

От офиса до спалнята Ви.НоваЛайтингСистемс ЕООД е сред водещите фирми за производство, търговия на едро и дребно, дистрибуция и монтаж на осветление, осветителна техника (осветителни тела) в България. Разполага със складова площ, собствен транспорт и търговски обекти в гр. София, квалифициран персонал, винаги готов да откликне и задоволи нуждите дори на най-претенциозния клиент.

Дейността на фирмата ни се допълва с изграждане на електро инсталации, сградна автоматизация (BMS), автоматизация на осветлението, производство на електро табла и табла за BMS,  също така NLS ЕООД произвежда DALI комуникативни осветителни тела за интеграция на осветлението към BMS системи.

Фирмата гарантира бързи доставки и складови наличности. За НоваЛайтингСистемс ЕООД е реалност разработката на проекти за осветителни и електро-инсталации в сътрудничество с проектанти и специалисти по електроинсталиране, пълен инженеринг в областта на осветлението – проектиране, доставка, монтаж, изграждане и подръжка на системи за осветление.

Удобство за клиентите е ползването на услугата доставка до дома или обекта, независимо в коя точка на България се намирате. Фирмата извършва комплексни доставки на осветление и осветителна техника за новоизграждащи се строителни обекти и за реконструкция на съществуващи промишлени, търговски, хотелски и офис обекти.

НоваЛайтингСистемс ЕООД е извършва внос на компоненти и консумативи. За целта поддържа партньорства с някои от водещите в областа фирми като: NLS, Philips, Schwabe, Tridonic, Osram, NVC, Loytec и др.